Controlul ejacularii

Controlul ejacularii

Controlul ejacularii este o preocupare majoră la majoritatea barbatilor. Exista persoane care refuza sa se angajeze in relatii de cuplu tocmai din teama de anu claca in pat. Cei mai mulți oameni pot invata cum sa ajunga la controlul ejacularii odata cu inaintarea in varsta cand se vor familiriaza cu o serie de trucuri care ii va ajta. In ultima vreme o modalitate tot mai des intalnita pentru a scapa de ejacularea precoce sunt exercitiile.

Efectuarea unor exerciții de natură sexuală poate fi destul de incomoda mai ales dacă sunteți la inceput, astfel că este important să ramaneti calm și disciplinat și sa vorbiti cu partenera dumneavoastra.., astfel încât nu veți fi distras dată când efectuați anumite forme de exerciții.

controlul ejacularii
Există exerciții pentru ejaculare prematura ce includ schimbarea frecventa a pozitiilor pan acand se gaseste pozitia care nu sensibilizeaza atat de mult capul penisului.Un alt exercitiu util este cel de mulgere in care partenera in timpul actului sexual iti va stoarce sfarsitul penisului cu degetele. În afară de aceste exerciții comune, se pot efectua, de asemenea, yoga și unele forme de cardio exerciții, cum ar fi mersul pe jos, jogging, si altele. Aceste exerciții ajută să rămâneți relaxați și confortabil în timpul unui act sexual, pent a reusi sa detineti pe deplin controlul ejacularii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *