Ejaculare prematura

Ejaculare prematura

Ejacularea prematura este o disfunctie sexuala comuna care afecteaza milioane de oameni din intreaga lume. Multe studii epidemiologice au descoperit ca aproximativ 17 din 30 de oameni sufera d aceasta. Medical vorbind, cei care suferă de această tulburare au o latenta ejaculare intra-vaginala de aproximativ două minute.
Se stie ca există două tipuri de ejaculare prematura. În funcție de factorii de risc, oamenii pot avea fie o disfunctie sexuala pe tot parcursul vieții sau o disfunctie dobândita.
ejaculare prematura
Ejacularea prematura are mai multe cauze. De exemplu, aceasta poate apărea din cauza tulburărilor neurologice ereditare din trecut între generații. Cei care au primele rude care sufera de aceasta conditie sunt la risc de a dezvolta aceasta conditie.

Dimpotrivă, cei care au dobândit-o s-ar putea dezvolta din cauza unui număr mai mare de motive. Cei care au complicatii, cum ar fi prostatita sau uretrita pot, de asemenea, sa sufere de ejaculare prematură. Mai mult, cercetatorii au asociat problema cu disfunctie erectila, obezitate, si alte probleme medicale, cum ar fi hipertiroidism. În cele din urmă, oamenii care au probleme psihologice, cum ar fi stresul, depresia, anxietatea pot dezvolta aceasta problema.

Deși oamenii care nu pot dura mult timp actul sexualt se confruntă cu o multitudine de probleme psihologice și in relație.Se poate trece foarte usor peste aceasta problema daca se utilizeaza un tratament medicamentos care sa atenueze aceeasta problema.

Multe cazuri de ejaculare prematură sunt un rezultat al problemelor psihologice,probleme ce pot ajunge pana la depresie În astfel de cazuri, oamenii ar trebui să meargă la consiliere psihologică. După sesiunile de consiliere, ei vor învăța multe strategii pentru minimizarea problemelor. De exemplu, ei pot crește preludiu sau folosi prezervative mai groase cu sensibilitate mai mică.
Persoanele care doresc sa mareasca perioada de latență intra-vaginala trebuie să varieze în pozițiile lor sexuale. Acest lucru se datorează faptului că oamenii dobândesc, de obicei, diferite niveluri de stimulare atunci când fac sex în diferite poziții. Astfel, ei pot gasi pozitia sexuala care functioneaza cel mai bine pentru ei. Cu toate acestea, pentru a spori șansele de succes, acestea ar trebui să comunice cu soții lor pentru a îmbunătăți experiența.

O alta tehnica buna atunci cand e vorba d ejaculare prematura e Tehnica start-stop.Aceasta este una dintre cele mai simple și eficiente metode pe care oamenii o pot utiliza pentru a controla ejacularea. Cu practica constantă, ei vor învăța cum să controlezi ejacularea prematura.

Deși consecințele de a avea ejaculare prematura nu pot fi subestimate, cei care sufera de disfunctie pot gestiona problema lor. Ei trebuie doar să fie dispuși să încerce diferite strategii pentru a găsi ceva care funcționează cel mai bine pentru ei.

Related posts
Ejaculare precoce
Ejaculare precoce   Afectiunea numita ejaculare precoce este o tulburare sexuala destul de frecventa...
Sfaturi pentru ejacularea precoce
Sfaturi pentru ejacularea precoce Fiecare om din această lume are o dorinta de a tine cat mai mult...
Ejaculari precoce
Ejaculari precoce O serie de cercetari au aratat ca 27% dintre femei ajung la orgasm dupa actul sexual...
Ejaculez prea repede
Probabil ca au existat momente in noptile tale in care ti-ai pus intrebarea in timp ce erai cu partenera...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *