Ejaculari precoce

Ejaculari precoce

Exista trucuri care sa te ajute sa rezisti mai mult timp in pat? E o chestiune pe care milioane de barbati vor sa o cunoasca! Sexul este o placere de care fiecare barbat ar trebui sa se bucure. In cazul in care aceasta placere nu dureaza atat de mult e normal ssa vrei sa faci ceva pentru a mari timpul petrecut in pat impreuna cu iubita ta.Advarul este ca barbatul este astfel conceput incat sa reziste 3-4 minute de la prima penetrare, in timp ce femeile pot sa dureze si 10 minute de la prima penetrare. Unii oameni pot avea asteptari mai mari si pot gandi ca ei vor rezista mai mult in timpul actului sexual. Problema ejacularii precoce poate fi deseori una de ordin psihologic. E un lucru bine stiut ca barbatii care nu au o experienta sexuala vasta , nu vor rezista foarte mult. Deci aici intervine cu siguranta problema psihologica, dar si problemele care tin de natura practica apar. E de recomandat sa te focusezi pe respiratia ta si sa-ti pastrezi controlul. Cu practica vei reusi sa ajungi la performante destul de frumoase. Cand simti ca esti pe punctul de a ejacula, redu motoarele,relaxeaza-te si porneste apoi din nou cand”pericolul ejacularii” nu mai e prezent.
ejaculari precoce
Trucuri care pot sa intarzie ejacularea precoce
1. Un excelent exercitiu care te poate ajuta sa iti maresti performantele sexuale in scurt timp. Exrcitiul acesta consta in masturbare, iar in momentul in care esti pe punctul de a ejacula opreste-te. Dupa ce te-ai relaxat reincepe masturbarea. Cand vei face bine acest lucru, vei reusi sa-ti controlezi propria ejaculare.
2. Un alt exercitiu interesant este”Explozia”. Diferenta fata de celalalt consta in faptul ca frecarea penisului se face in zona superioara! In principal se freaca zona sensibila a penisului intr-un mod circular. Continua acest lucru pana cand penisul tau se indreapta. Poti incera si exercitii kegeling care sa-ti conduca mai mult sange spre zona superioara a penisului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *