Ejaculari precoce

Ejaculari precoce

O serie de cercetari au aratat ca 27% dintre femei ajung la orgasm dupa actul sexual timp de 1 minut si 60% atins orgasmul la circa 12 minute de la inceperea actului sexual Astfel, femeia in medie are nevoie de opt minute pentru a ajunge la orgasm. Chiar si asa baietii au ejaculari precoce la doar 2-3 minute de la incepera actului sexual. Exista mai multe cauze de ejaculare prematură:
ejaculari precoce
– Cauzele psihologice sunt:- esti p prea excitat, nervos, dar nu suficient pentru a controla ejacularea.
– Din cauza fricii de esec, frustrare, plictiseala, anxietate.
– Disconfortul cauzat de o femeie in timpul actului sexual.
– varsta de asemenea, poate fi cauza , deoarece omul sufera la varste mai inaintate de mai multe boli cronice, tulburari fiziologice, pierderea apetitului sexual …
-masturbarea excesiva este responsabila de ejaculari precoce. Studiile efectuate pe mai multi pacienti care obisnuiau sa se masturbeze zilnic au aratat ca acestia au ejaculat mult mai rapid in timpul actului sexual spre deosebire de cei care obisnuiesc sa se masturbeze doar ocazional. Masturbarea excesiva contribuie si la diluarea spermei, astfel daca aveti in plan sa lasati copii in urma voasta ar fi de bine de stiut acest lucru.
– alte cauze: obtinerea unor boli tromboembolice, cum ar fi hemoroizi durere cauză, prostatita cronica, infectii sau afectiuni ale zonei anale, leziuni ale coloanei vertebrale, leziuni ale nervilor cauzate de consumul de alcool poate afecta, de asemenea, tulburari de ejaculare. Citeste mai multe aici despre ejaculare precoce tratament

Dupa cum ati citit in articolul de mai sus se pot produce ejaculari precoce atat din cauza unor factori psihologici cat si din cauza unor factori fizici(boli, afectiuni). Totul e sa stim cum sa ne comportam cu aceasta boala si sa constientizam ca suferim de ea. Multi specialisti nu sunt deacord cu termunul de boala sau afectiune pentru aceasta dereglare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *