Ejaculez prea repede

Probabil ca au existat momente in noptile tale in care ti-ai pus intrebarea in timp ce erai cu partenera in pat:Ejaculez prea repede?
Raspunsul poti sa ti-l dai singur dupa ce vei purta o conversatie serioasa impreuna cu partenera ta despre acest lucru

ejaculez prea repede
Problema ejacularii precoce este destul de mare . Un raport recent a subliniat că, deși oamenilor nu le place sa vorbeasca despre asta (din motive evidente), de fapt, peste două treimi dintre ei suferă de ejaculare prematură.

Din nou, un alt fapt este că mulți oameni nu știu este că ejacularea prematura si nu au habar de nici macar o modalitate prin care pot sa rezolve aceasta problema.
Oricât de mult ne-ar plăcea să credem totusi nu exista o metoda imediata care sa poata vindeca problemele de ejaculare precoce.
Pe termen scurt, v-as putea recomanda urmatoarele metode:

1) Prelungeste preludiul aceasta o poate asigura pe ea de o placere mai mare în timp ce nu se bazează pe tine să tii mai mult

2) Atunci când se apropie de punctul culminant, trebuie să învețe să se oprească.Dupa ce te-ai linistit reancepe.

3) Masaje la capatul penisului pot fi de un real folos

4) practicarea masturbarii inaintea actului sexual poate sa te ajute sa raspunzi NU la intrebarea Ejaculez prea repede? .

5) respirația profundă atunci când vă simțiți aproape va reduce punctul culminant

6) O modalitate rapidă de a reduce sensibilitatea ta este sa purtati un prezervativ
Deși aceste tehnici te vor ajuta in seara asta trebuie să ne amintim că ejacularea prematura este o problema pe termen lung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *