Sfaturi pentru ejacularea precoce

Sfaturi pentru ejacularea precoce

Fiecare om din această lume are o dorinta de a tine cat mai mult în pat, pentru a satisface partenerul său în pat, dar sunt milioane de oameni din intreaga lume care sufera de problema jenanta ce poarta denumirea de ejaculare prematura. E o problema la fel de neplacuta ca si problemele de marirea penisului. Din cauza faptului ca femeile sunt nesatisfacute pot aparea rupturi in relatie În acest articol,o sa va prezint cateva trucuri pentru ejacularea precoce.

sfaturi pentru ejaculare precoce
1. Învață să te relaxezi- excitarea este în general cauza primara care duce la ejaculare prematură, deci este imperativ să înveți să te relaxezi și in felul asta sa-ti calmezi nervii. Acest control asupra nervilor poate fi realizat prin meditație și prin aportul de plante naturale care ajuta la calmarea nervilor ajuta, prin urmare, oameni să tina mai mult în pat, oferindu-le un control mai bun asupra ejacularii lor.

2. Masturbare Acest lucru ar trebui să se facă numai în cazuri extreme, Masturbeaza-te cu o oră înainte de actul sexual real și vei reusi sa iti prelungesti astfel actul sexual. e.

3. Evitati alcoolul, fumatul Aceste două substanțe deterioreaza nu numai calitatea spermei, dar, de asemenea, duce la ejaculare prematura și, în unele cazuri, chiar impotenta.

4. Utilizarea unor suplimente pe baza de plante care sa te ajute sa tratezi problema. Foarte bune sunt suplimentele ClimaxControl, dar mai exista si altele despre care vom discuta mai tarziu.

Related posts
Intarzierea ejacularii
Intarzierea ejacularii Pentru a obtine o placere mai mare in timpul actului sexual foarte multi barbati...
Ejaculare prematura
Ejaculare prematura Ejacularea prematura este o disfunctie sexuala comuna care afecteaza milioane...
Ejaculari precoce
Ejaculari precoce Exista trucuri care sa te ajute sa rezisti mai mult timp in pat? E o chestiune pe...
Contra ejacularii precoce
Contra ejacularii precoce Câteva trucuri contra ejacularii precoce care va pot ajuta sa scapati de...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *